به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خوی در مورخه 1401/5/8
جلسه شورای سیاست گذاری سلامت در بلایا و حوادث دانشکده علوم پزشکی خوی در محل سالن جلسات مرکز فوریت های پزشکی با حضور آقای سالم خویی معاون عمرانی فرماندار، آقای دکتر حبیب زاده ریاست دانشکده علوم پزشکی و دکتر قمری رئیس مرکز فوریت های پزشکی مسئولین آتش نشانی، هلال احمر و معاونین دانشکده علوم پزشکی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر قمری رییس مرکز فوریت های پزشکی با ذکر اهمیت جلسه و برخی خطرات طبیعی و انسان ساخت خوی از جمله زلزله، سیل، تصادفات جاده ای، آتش سوزی های اماکن عمومی و صنعتی.... به توانمندسازی و هماهنگی مدیران نهادهای ذیربط و ایجاد وحدت رویه در مدیریت خطر بلایا تاکید کرد.
در ادامه دکتر حبیب زاده با خیر مقدم به مدعوین با تاکید بر اینکه ما با دستانمان حرف میزنیم و مرد میدان و عمل هستیم به نیازسنجی مدیریت بحران خوی و درک اهمیت موضوع آمادگی همه جانبه در برابر بلایا و فوریت ها از سوی مدیران کلیه نهادها و ادارات سطح شهرستان تاکید کردند، همکاری های بین بخشی، جلب کمک خیرین، نگرش خلاقانه، علمی و تحقیقاتی به مدیریت خطر بلایا، اجرای طرح های پژوهش محور، به روزسازی تجهیزات اورژانسی و پیش بیمارستانی، پیوستن 8 آمبولانس پیشرفته جدید به ناوگان درمانی و اورژانس دانشکده،آسایش مردم و حفظ و تأمین سلامت مردم در زمان رخداد بلایا دغدغه شبانه روزی ماست.
آقای سالم خویی معاون عمرانی فرماندار با اشاره به اهمیت شورای سیاست گذاری سلامت در بلایا و تداوم این جلسات با حضور مدیران ذیربط به تعامل، هم آوایی و تفکر جمعی ارگان های مختلف در مدیریت خطر بلایا تاکید ویژه کرد.