۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۸ ارديبهشت
1401/02/18
نواخته شدن زنگ سلامت در شهرستان خوی

آئین بزرگداشت هفته سلامت با مراسم ویژه زنگ سلامت رسماً در شهرستان خوی آغاز شد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خوی هفته سلامت 1401 با شعار (سلامت ما، سلامت سیاره ما) از 17 تا 23 اردیبهشت صبح امروز شنبه 17 اردیبهشت طی مراسمی در محل آموزشگاه شهید هاشمی نژاد با حضور ذبیح اله کاظمی فرماندار ویژه شهرستان شهرستان خوی، دکتر حسین حبیب زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی، مهندس غلامرضا نظرعلیلو مدیر آموزش و پرورش خوی، رئیس دفتر نماینده و جمعی از مدیران و مسئولان شهرستانی برگزار شد.
در این مراسم دکتر حسین حبیب زاده طی سخنانی ضمن تبریک آغاز هفته سلامت، سخنان خود را با توجه به شعار هفته سلامت در دو محور سلامت فردی و سلامت محیط زیست آغاز و بر مسئولیت همه مردم دنیا در قبال حفظ سلامت خود و محیط زیست تاکید نمودند.
دکتر حبیب زاده با اشاره به اینکه وقتی صحبت از سلامت سیاره ما می شود، گفت این بدین معنی است که همه در قبال سلامت و بهداشت کره زمین مسئول بوده و ما باید امانت دار خوبی برای نسل آینده باشیم و محیط زیست سالمی را برای آیندگان از خود به ارث بگذاریم.
ایشان در ادامه به نقش مهم دانش آموزان در حفظ آب و هوای کره زمین و به اهمیت ترغیب والدین توسط آنها به جهت استفاده از وسایل نقلیه عمومی به جای وسایل نقلیه شخصی تاکید نمودند.
و در آخر در بحث سلامت فردی برای دانش آموزان با اشاره به مضرات غذاهای فست فود و تنقلات که یکی از دلایل اصلی چاقی در جهان امروز است، از دانش آموزان خواست از غذاهای خانگی سالم استفاده کرده و در کنار رعایت تغذیه سالم به تحرک و فعالیت بدنی مناسب بپردازند و در حفظ سلامت خود کوشا باشند و همچنین توصیه نمودند که از انجام بازی های رایانه ای پرهیز نموده و فعالیت های ورزشی را جایگزین آن نمایند.
اجرای گروه سرود سفیران سلامت، اهدای لوح سپاس به سفیران و تبریک هفته معلم به مدیر آموزشگاه توسط رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی با اهدای گل از دیگر برنامه های این مراسم بود.
تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)