۱۴۰۰ سه شنبه ۱۶ آذر
1400/08/05
اهم اقدامات و برنامه های انجام یافته بمناسبت هفته غذا

 

به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا 16 اکتبر(30-24 مهرماه)، مهندس محمود حسن پور مدیر غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی خوی طی پیامی ضمن تبریک این روز، اهم اقدامات و برنامه های انجام یافته در طی این هفته را به شرح ذیل اعلام نمودند.
 
بسمه تعالی
16 اکتبر مصادف با 24 مهر، از طرف سازمان بهداشت جهانی بعنوان روز جهانی غذا نام گذاری شده است. بی شک نقش و اهمیت غذا و تغذیه در ارتقا سطح سلامت آحاد مردم جامعه قابل انکار نیست.
در گوشه ای از سرزمین ما عده ای از سوء تغذیه و کم غذایی رنج می برند و چه بسا به خاط سوئ تغذیه فوت می کنند و در گوشه ای دیگر از چاقی و اضافه وزن رنج می برند. از طرف دیگر پاندمی کرونا سلامت تک تک آحاد مردم عزیز ما را تحت الشعاع خود قرار داده و متاسفانه علی رغم تلاش ها و جانفشانی های کادر بهداشت و درمان مهار و کنترل کرونا امکان پذیر نشده است.
امروز نیاز به تغذیه درمانی برای مقبله با بیماری مختلف از جمله کرونا بیش از هر زمان دیگری احساس می شود. اطلاع رسانی، آکاهی بخشی  و آموزش مردم وظیفه ماست و رعایت توصیه های بهداشتی و تغذیه ای که برای ارتقا سطح سلامت جامعه لازم است ، وظیفه مردم می باشد.
برای حفط سلامتی توجه به موارد ذیل لازم و ضروری می باشد.
1- کاهش مصرف قند، چربی و نمک
2- توجه به نشانگر های رنگی
3- توجه به برچسب اصالت کالا
4- عدم خرید و مصرف کالاهای قاچاق و غیر مجاز
5- استفاده از مواد غذایی فراسودمند( مواد غذایی حاوی پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها و ...)
6- توجه به نشان ایمنی سلامت در کالاهای سلامت محور
 
ضمن عرض خداقوت به همه همکاران فعال در عرصه نظارت بر تولید محصولات غذایی و بهداشتی، صحت و سلامتی تمام آحاد جامعه را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم. 
 
شعار ملی هفته غذا:
"آگاهی، مدیریت و اصلاح الگوی مصرف غذایی برای پیشگیری و مقابله با کرونا"
 
 
روز شنبه مورخه 1400/07/24 جلسه هم اندیشی با مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و تجلیل از مسئولین فنی برتر
 
 
 
 
 
روز یکشنبه مورخه 1400/07/25 جلسه هم اندیشی و آموزش با حضور کارشناسان تغذیه بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی معاونت بهداشتی
 
 
 
حضور مدیر محترم غذا و داروی دانشکده در همایش معاونین غذا و داروی سراسر کشور به مناسبت روز جهانی غذا
 
 
 
روز چهارشنبه مورخه 1400/07/28 جلسه هم اندیشی با سفیران سلامت 
 
روز جمعه مورخه 1400/07/30 آخرین روز هفته غذا استقرار چادر سلامت در محل مصلی نماز جمعه جهت پایش فشار خون و توزیع پمفلت های آموزشی و سخنرانی مهندس محمود حسن پور مدیر غذا و داروی دانشکده پیش از خطبه های نماز جمعه با موضوع "رفتار تغذیه ای ما سلامت آینده ما را می سازد"
 
 
 
  
 
برگزاری مسابقه نقاشی با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان خوی در مقطع تحصیلی متوسطه اول با موضوع شعار روز جهانی غذا
 
چاپ و نصب بنر آموزشی با موضوع شعار ملی روز جهانی غذا، چگونگی بررسی اصالت کالاهای سلامت محور، نشان ایمنی و سلامت و معرفی غذاهای فراسودمند در معابر و میادین شهرستان خوی در طول هفته غذا
 
تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
1273
امتیازدهی
میانگین امتیازها:5 تعداد کل امتیازها:2
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
Powered by DorsaPortal