۱۴۰۰ يکشنبه ۲ آبان
🔸️ به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خوی بعد از ظهر روز چهار شنبه 31 ام شهریور ماه 1400 رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی بهمراه اعضای هیات رئیسه دانشکده با امام جمعه شهرستان خوی دیدار بعمل آوردند.
دیدار با امام جمعه شهرستان خوی

دیدار با امام جمعه شهرستان خوی

🔸️در این دیدار دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی ضمن تبریک انتصاب به جا و شایسته حضرت حجت الاسلام والمسلمین آقای حجت قاسم خانی بعنوان امام جمعه شهرستان خوی مختصری از گزارش عملکرد دانشکده خصوصا در ایام کرونایی را خدمت ایشان تشریح نمودند.

🔸️ حجت الاسلام والمسلمین حجت قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی نیز فداکاری ها و تلاش های مدافعان سلامت در روزهای سخت کرونایی را ستوده و بر هرگونه همکاری خودشان با دانشکده در جهت تسریع در ارتقاء شاخص های سلامت در شهرستان اعلام آمادگی نمودند.

تاریخ:
1400/07/04
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)