۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
1400/05/19
فراخوان جذب هیات علمی
با استعانت از درگاه خداوند متعال به اطلاع می‌رساند؛ دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی به منظور تأمین هیأت علمی آموزشی خود در گروه بهداشت براساس دستورالعمل نحوه گذراندن تعهدات قانونی مطابق با مفاد ماده 14 آئین‌نامه اداری استخدامی اعضای هیأت علمی، فراخوان جذب هیأت علمی آموزشی در قالب انجام تعهدات قانونی را در رشته‌ مهندسی بهداشت محیط برگزار می نماید:
متقاضیان می‌توانند مدارک خود را از روز یکشنبه مورخ 10/05/1400 لغایت ساعت 24:00 روز شنبه مورخ 23/05/1400 به آدرس: خوی – بلوار ولیعصر- روبروی میدان خشکبار - معاونت آموزش، تحقیقات، دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی خوی کدپستی 53464 58167 دبیرخانه معاونت آموزشی پست کرده یا به ایمیلsasgary@gmail.com   ارسال نمایید.
شرایط عمومی:
الف) اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی
ب) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
ج) ﺗﺪﯾﻦ ﺑﻪ دﯾﻦ ﻣﺒﯿﻦ اﺳﻼم ﯾﺎ ﯾﮑﯽ از ادﯾﺎن رﺳﻤﯽ ﮐﺸﻮر
د) نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه
ه) عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت کیفری و جزائی
و) عدم اعتیاد به دخانیات، مواد مخدر و روانگردان
 شرایط اختصاصی:
1-  دارا بودن مدرک دکترای تخصصی Ph.D در رشته بهداشت محیط
2- شرکت افراد مشغول به تحصیل در این فراخوان ممنوع می باشد.
3-  شرکت مستخدمین کشوری، بورسیه‌ها و متعهدین خدمت دانشگاه‌ها در صورت ارائه نامه موافقت از دستگاه ذیربط بلامانع است.
4- عنوان رشته متقاضی بایستی با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقاً مطابقت داشته و پذیرش مدارک مشابه امکان‌پذیر نمی‌باشد.
* مدارک لازم: (لازم است کلیه مدارک بصورت فیزیکی با درج نام، نام خانوادگی، رشته و شماره همراه روی آن در هنگام مصاحبه تحویل گردد).
1- فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی (فرم شماره 1) منضم به یک قطعه عکس پرسنلی
2- ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻋﻠﻤﯽ (CV) ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﺴﺘﻨﺪات آﻣﻮزﺷﯽ و ﭘﮋوﻫﺸﯽ و اﺟﺮاﯾﯽ ذﮐﺮ ﺷﺪه در CV
3- تصیر تمامی صفحات شناسنامه
4- تصویر دو طرف کارت ملی
5- دو قطعه عکس جدید 4×3
6- تصویر آخرین مدرک تحصیلی
7- تصویر آخرین حکم کارگزینی (در صورت داشتن رابطه استخدامی)
8- تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا موقت دوره نظام وظیفه (مخصوص آقایان)
9-جدول 12 گانه تکمیل شده فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، اجرایی و ...
10- ارائه گواهی مبنی بر داشتن رتبه (ارائه گواهی معتبر)
11- ارائه گواهی مبنی بر عضویت در بنیاد نخبگان (ارائه گواهی معتبر)
12- تصویر سند تعهد محضری مقطع کارشناسی ارشد، Ph.D، تخصص و فوق‌تخصص
13- نامه ارائه موافقت دستگاه محل خدمت مستخدمین کشوری، بورسیه‌ها و متعهدین خدمت دانشگاه‌ها (در صورت درخواست انتقال تعهدات)
 نکته:
* چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش یا پس از آن، خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود، مراحل طی شده کان لم یکن تلقی و یا پذیرش فرد لغو می‌گردد.
* با توجه به اینکه حداکثر مهلت ارسال مدارک تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 23/05/1400 تعیین شده است، هیچگونه مدرکی پس از این تاریخ دریافت نخواهد شد.
*  ضمناً، زمان مصاحبه متعاقبا در اولین فرصت بعد از  دریافت مدارک اعلام خواهد شد.
*شماره تلفن دفتر معاونت آموزشی دانشگاه: 36255777 - 36252744 - 36257668 کد 044
تصاویر مرتبط
نوع فایل تصویر نام فایل توضیحات
Word فرم شماره 1_0