1401/03/16
سالروز ارتحال بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و قیام خونین 15 خرداد تسلیت باد

رییس دانشکده علوم پزشکی خوی طی پیامی سالروز رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد را تسلیت گفت.
متن پیام بدین شرح است:
چهاردهم خردادماه، سالروز عروج ملکوتی بزرگ مردی از تبار نور است که نور امید را در دل ستم دیدگان خسته روشن کرد و آزادی و آزادگی را معنایی تازه بخشید؛ روزی که ملت بزرگ ایران و مستضعفان و آزادگان دنیا در فراق پیرفرزانه، صاحب عزا شدند.
قیام خونین 15 خرداد 1342، برگی از تاریخ مقاومت و ایثار مردمان این مرز و بوم را ورق زد و این روز با نام آن مرد عرصه حماسه و عرفان، حضرت امام خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران. عجین و سفر ملکوتی ایشان با این قیام خونین مقارن شد.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، سالگرد رحلت جانگداز ایشان و شهدای والامقام 15خرداد را به خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی خوی و همچنین به عموم مردم ایران، تسلیت عرض نموده و توفیق همگان را از درگاه ایزد منان مسالت دارم.
از آنجایی که معمار کبیر انقلاب اسلامی، دانشگاه را مبدأ هر گونه تغییر و تحول در جامعه می دانستند، امید دارم دانشگاهیان فرهیخته، به تاسی از اندیشه های متعالی و زوایای زندگی پر برکت امام راحل را پیشه کنند و در پرتو اندیشه و آرمان های ایشان، موجبات پیشرفت، عزّت و سرافرازی میهن اسلامی را فراهم آورند.
تصاویر مرتبط
Show_ETools_RelatedFileResponsive