1401/02/21
تجلیل از اساتید نمونه و برتر پژوهشی دانشکده

به گزارش وبدا خوی: به مناسبت هفته پاسداشت مقام والای معلم و استاد طی مراسمی با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی خوی، اعضای هیات رئیسه و اساتید در محل معاونت آموزشی از اساتید نمونه و برتر پژوهشی دانشکده علوم پزشکی خوی تجلیل بعمل آمد.
در این مراسم دکتر حبیب پور مدیر آموزش معاونت آموزشی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک روز استاد گزارشی از عملکرد معاونت آموزشی، نیازها و مشکلات معاونت را مطرح نمودند.
سپس حاج آقای زینالی طی سخنانی در شان و منزلت و جایگاه والای معلم و اساتید از منظر قرآن و احادیث مطالبی را بیان نمودند.
در ادامه دکتر حسین حبیب زاده ضمن تبریک هفته معلم و استاد به اساتید دانشکده علوم پزشکی خوی طی سخنانی شهرستان خوی را دارای پتانسیل ها و ظرفیت های بسیار بالایی عنوان نموده و یکی از این ظرفیت های عظیم و قابل توجه در این شهرستان را وجود چهره های برتر علمی و افراد نخبه در سطح ملی و جهانی بیان نمودند و یکی از رسالتهای دانشکده علوم پزشکی خوی در این خصوص را توجه به این ظرفیتهای دانسته و تلاش مجموعه مدیران و اساتید دانشکده در این خصوص را خواستار شدند.
دکتر حبیب زاده همچنین در بخش دیگری از سخنانش یکی از مولفه های اصلی تبدیل دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی را توسعه کمی و کیفی زیر ساختهای معاونت آموزشی دانشکده بیان نموده و ضمن اعلام هرگونه حمایت ایشان بر توسعه و ایجاد زیر ساختهای لازم از همه اساتید دانشکده ارتقاء فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی و بالابردن رتبه h-index دانشکده را که لازمه جذب هرچه بیشتر رشته های آموزشی خصوصاً در حوزه تحصیلات تکمیلی و جذب رشته پزشکی میباشد درخواست نموده و تاکید بعمل آوردند.
در پایان مراسم از اساتید نمونه و برتر پژوهشی دانشکده با اهدای لوح سپاس تجلیل بعمل آمد.

اساتید نمونه دانشکده: دکتر حسین متعارفی، دکتر اسرفیل عسگری، دکتر محمد اذرسا
اساتید برتر پژوهشی دانشکده: دکتر شیخ محمدی، دکتر رحیم شرفخانی، دکتر معصومه اکبربگلو، دکتر هادی یوسفی و دکتر عبداله خرمی مارکانی

تصاویر مرتبط
Show_ETools_RelatedFileResponsive