1400/10/15
دیدار و تبریک انتصاب دادستان جدید عمومی و انقلاب شهرستان خوی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خوی؛ ظهر روز سه شنبه چهاردهم دی ماه 1400 دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی به همراه معاونین توسعه‌، درمان، مدیر غذا و دارو و مدیر آموزش با حضور در دفتر دادستانی انتصاب حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای رشتبر را به سمت دادستانی شهرستان خوی تبریک گفتند.
در این دیدار همچنین رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی از حمایتهای همیشگی مسئولین حوزه قضایی شهرستان خوی از حوزه سلامت تشکر و قدردانی بعمل آوردند.
حجت الاسلام والمسلمین رشتبر نیز امنیت و سلامتی را از مهم ترین نعمتهای الهی دانسته و از زحمات و تلاش های کادر پزشکی، درمانی و بهداشتی کشور که از آغاز بحران کرونا در کشور متحمل سختی های بسیار شده و سلامتی را به مردم هدیه می دهند تشکر و قدردانی بعمل آورد.

تصاویر مرتبط
Show_ETools_RelatedFileResponsive