1400/10/02
سفر دبیر قرارگاه دانشگاهی کرونای استان به شهرستان خوی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خوی صبح روز پنجشنبه یکم دی ماه 1400 دکتر سید جلیل موسوی متخصص عفونی و دبیر قرارگاه دانشگاهی کرونای استان با حضور در شهرستان خوی و بیمارستان آیت الله خویی (ره) که با همراهی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی و معاون درمان انجام گرفت، آخرین وضعیت آمادگی ها و زیر ساخت های موجود برای رویارویی با پیک احتمالی سویه اُ میکرون را بررسی نمودند.
در این روز همچنین از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در سالن الغدیر بازدید بعمل آورده و دکتر احسان اکبری معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت خوی آخرین وضعیت واکسیناسیون در شهرستان خوی را تشریح نمودند.
در این بازدید دکتر موسوی بر تشدید مراقبت ها و کنترل در مرز رازی، آمادگی لازم بیمارستان ها و افزایش زیرساخت ها در انجام واکسیناسیون گروه های باقی مانده خصوصا انجام دوز سوم واکسن کرونا تاکید بعمل آوردند.

تصاویر مرتبط
Show_ETools_RelatedFileResponsive