1400/06/19
افزایش ظرفیت واکسیناسیون کرونا در شهرستان خوی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خوی طی جلسه هماهنگی برون بخشی بعمل آمده؛ ظرفیت واکسیناسیون کرونا در خوی افزایش می یابد.

این جلسه که ساعت 21/30 شب روز پنج شنبه مورخه 18 شهریور ماه 1400 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی با حضور نمایندگان سپاه پاسداران، فرمانداری، ریاست آموزش و پرورش و نماینده هلال احمر و همچنین با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی خوی و معاونین بهداشت ، درمان ، توسعه برگزار گردید در خصوص سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون گروههای بالای 18 سال و ضرورت ایجاد سالن سوم مرکز واکسیناسیون کرونا بحث و تصمیم گیری بعمل آمد.

مقرر شد با استفاده از ظرفیت ادارات محترم حاضر در جلسه خصوصاً سپاه پاسداران سالن سوم در پشت اداره گاز رسانی، خیابان ایران مهر ، جنب مدرسه فتاحی در سالن ورزشی شهدای کامران سالن سوم ایجاد گردد و روز شنبه آماده خدمت رسانی به همشهریان گرامی شهرستان می باشد.
تصاویر مرتبط
Show_ETools_RelatedFileResponsive