۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
1401/03/11
برگزاری جلسات آموزشی مراقبت بیماری آسم و سرخک

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت خوی؛ روز دوشنبه و سه شنبه این هفته کارگاه آموزشی مراقبت بیماری آسم و سرخک در محل معاونت بهداشتی با حضور دکتر هاشم زاده معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان، دکتر حاجی حسینلو رئیس گروه مبارزه با بیماری ها و پزشکان مراکز بهداشتی تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه آموزشی مراقبت بیماری آسم، دکتر مهسا اسماعیلی متخصص داخلی دانشکده توضیحاتی را در خصوص بیماری آسم و مراقبت بیماران آسمی ارائه نمود.
در ادامه؛ جلسه آموزشی مراقبت بیماری سرخک با توجه به طغیان بیماری در کشور افغانستان و بروز مواردی در داخل کشور تشکیل شد و در ابتدا دکتر هاشم زاده با بیان اهداف برنامه نظام مراقبت بیماری سرخک در جهت پیشگیری از طغیان، بر تشدید برنامه های آموزشی و پیشگیری از ابتلا به این بیماری،واکسیناسیون کودکان زیر 5 سال در موعد مقرر و شناسایی اتباع غیر مجاز و اقدام جهت واکسیناسیون آنها تاکید نمودند.
در ادامه صالحی کارشناس ایمن سازی و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن گروه بیماریها، با بیان اقدامات صورت گرفته در سطح شهرستان اعم از نصب بنر های آموزشی در معابر پر تردد، تولید و توزیع محصولات مرتبط در فضای مجازی، توضیحاتی را در خصوص بیماری سرخک و شاخص های توزیع و پراکندگی جهانی و کشوری سرخک ارائه و روند ارجاع و اخذ نمونه آزمایش را خاطر نشان کردند.
در ادامه دکتر حاجی حسینلو هدف از برگزاری این کارگاه را، آموزش و بروز رسانی اطلاعات مربوط به دستورالعمل های بیماری سرخک بیان نموده و بر اهمیت شناسایی موارد مشکوک بیماری در مراکز خدمات جامع سلامت تاکید و آمادگی گروه بیماریها جهت واکسیناسیون اتباع خارجی غیر مجاز شناسایی شده را برای تامین سلامت عمومی مردم شریف شهرستان خوی اعلام نمودند.
و در آخر پزشکان مراکز به بیان مشکلات مرتبط با حوزه خود در حضور مسئولین پرداختند.

تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)