۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
1401/03/04
آئین تکریم و معارفه معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی برگزار شد

به گزارش وبدا خوی صبح روز سوم خرداد ماه 1401 طی مراسمی با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی خوی، معاونین، اساتید دانشکده و نمایندگان سایر دانشگاههای شهرستان خوی از زحمات دکتر صدیفی معاون پیشین آموزشی دانشکده تجلیل و دکتر حسین متعارفی بعنوان معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی معارفه گردید.
دکتر حبیب زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی طی سخنانی سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر و شه.دای 8 سال دفاع مقدس را گرامی داشته و معاونت آموزشی ، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی را جزء مهم ترین معاونتهای دانشکده در جهت ارتقاء زیرساختهای دانشکده بیان کرد و ضمن تشکر و قدردانی از تلاش های دکتر صدیفی معاون پیشین آموزشی دانشکده از تلاش مضاعف و همکاری همه اساتید دانشکده با معاون آموزشی در جهت ارتقاء زیرساختهای آموزشی موجود، راه اندازی دانشکده های پرستاری و مامایی، دانشکده بهداشت، دانشکده پزشکی و افزایش رشته ها در حوزه تحصیلات تکمیلی تاکید بعمل آورد.
در این مراسم دکتر صدیفی گزارشی از اقدامات انجام گرفته در دوره مدیریت خود را بیان نمودند و دکتر حسین متعارفی نیز طی سخنانی بر همدلی و همراهی همه اساتید دانشکده با ایشان و تلاش شبانه روزی و مضاعف خود در جهت ارتقاء زیرساختهای موجود و پیشبرد اهداف دانشکده تاکید بعمل آوردند.
در پایان مراسم دکتر حبیب زاده با همراهی معاونین از ساختمان در حال ساخت معاونت آموزشی بازدید بعمل آورده و بر روند اجرای کار نظارت کردند.

تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)