۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
1401/02/31
تبریک دکتر حسین حبیب زاده به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
دکتر حسین حبیب زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی در پیامی «روز ارتباطات و روابط عمومی» را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است:
27 اردیبهشت‌ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی ، تداعی‌گر نقش موثر و پررنگ روابط عمومی‌ها در پیشبرد اهداف سازمان‌هاست. اطلاع‌رسانی‌های دقیق و موثر روابط عمومی هر سازمان موجب اعتمادسازی و مشارکت بیشتر مردم در جهت تحقق اهداف آن نهاد خواهد شد.
یقیناً روابط عمومی ها در دنیای امروز، اصلی ترین حلقه اتصال و پیوند دو سویه سازمان با مخاطبین و جامعه هدف محسوب می شوند که با بهره گیری از دانش، هنر و خلاقیت، به عنوان مشعل داران آگاهی بخشی در سازمانها و نهادها نقش مهمی در تسهیل تعاملات اجتماعی ایفا می کنند و این نقش و جایگاه ارزنده همواره قابل احترام است.
بدون شک نقش روابط عمومی در مجموعه خدمات بهداشتی و درمانی، به عنوان متولی اصلی سلامت مردم و جامعه، نیز حائز اهمیت ویژه‌ای است. و با حضور در کنار کادر بهداشت و درمان، زحمات ، خدمات و پیام های عزیزان مدافع سلامت را چه با قلم و چه با تصویر به جامعه نشان می دهند.
اینجانب ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی به مجموعه کادر زحمت کش روابط عمومی در ستاد دانشکده ، معاونت ها ، بیمارستانها و روابط عمومی های سایر ادارات شهرستان خوی از تلاش‌های مستمرشان تشکر و قدردانی نموده و از درگاه ایزد منان توفیق خدمتگزاری بیشتر و سلامت و سربلندی این عزیزان را مسالت دارم.
تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)