۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
1401/02/24
سخنرانی دکتر هاشم زاده پیش از خطبه های نماز جمعه

به گزارش وبدا خوی دکتر بایرام هاشم زاده معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت خوی امروز به مناسبت هفته سلامت قبل از خطبه های نمازجمعه خوی طی سخنانی ضمن گرامیداشت هفته سلامت 1401 با شعار سلامت ما سلامت سیاره ما ، نعمت سلامتی در یک جامعه را معقوله ای چند وجهی خواند که بایستی مردم، مسئولین و سمن ها هر یک نقش خود را به نحو احسن ایفا نمایند تا سلامتی در یک جامعه حاصل گردد.
وی همچنین نقش سمن ها و خیرین در حوزه سلامت را بسیار مهم خواند و از توجه بیشتر خیرین نیک اندیش شهرستان خوی به حوزه سلامت در روستاها و تجهیز خانه های بهداشت تاکید نمود.
دکتر هاشم زاده در بخش دیگری از سخنان خود علیرغم بهتر شدن وضعیت کرونا در کشور بر لزوم رعایت کامل پروتکل های بهداشتی خصوصاً انجام واکسیناسیون نوبت سوم تاکید کرد.
معاون بهداشتی دانشکده در پایان سخنان خود به مقوله کاهش رشد جمعیت و آثار و پیامدهای آن اشاره کرد و از مردم شهرستان خوی درخواست نمود به منظور پیشگیری از پیامدهای اشاره شده نوع نگاه و نگرش خود به مقوله تک فرزندی را تغییر داده و شعار فرزند بیشتر نشاط بیشتر را در زندگی خود پیاده نمایند.
در مراسم نماز جمعه امروز خوی اکیپ میز خدمت توسط کادر بهداشتی و درمانی و بسیج دانشجوئی دایر و در حال ارائه خدمت به نمازگزاران نمودند.

تصاویر مرتبط
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)