تاریخ : چهارشنبه 14 آذر 1397

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی

خانم دکتر مقدم تبریزی: دانشجو محور اساسی توسعه علمی است و ماموریتها و کارکردهای نظامهای مختلف آموزش عالی با هدف بارور ساختن استعداد، هوش ، توانمندی و خلاقیت دانشجویان شکل می گیرد.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز سه شنبه سیزدهم آذرماه در آستانه سالگرد شهدای شانزدهم آذر سال 1332 و روز دانشجو مراسم باشکوهی با حضور جمع کثیری از دانشجویان و مسئولین این دانشکده و معاون استاندار و فرماندار این شهرستان در یکی از تالارهای این شهرستان برگزار گردید.
در این مراسم خانم دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهدا مخصوصاً شهدای دانشجو شانزدهم آذرسال1332 و آرزوی طول عمر و سلامتی برای مقام معظم رهبری و کارگزاران دولت تدبیر و امید گفت :از حضور در جمع دانشجویان و اعضای محترم هیات علمی دانشکده خرسندم و تقارن برگزاری این نشست با روز دانشجو را به فال نیک می گیرم ، چرا که به زعم من دانشجو محور اساسی توسعه علمی است و ماموریتها و کارکردهای نظامهای مختلف آموزش عالی با هدف بارور ساختن استعداد، هوش ، توانمندی و خلاقیت دانشجویان شکل می گیرد و اعضای هیات علمی در تامین این هدف نقش اساسی و راهبردی برعهده دارند.
خانم دکتر مقدم تبریزی در ادامه ضمن بیان اثرگذاری اعضای هیات علمی در فرآیند تولید علم و اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در این راستا که می فرمایند : علم همراه با تهذیب نفس می باشد به نقل از ایشان گفت :دانشجویان باید همان طوری که در تحصیل علم کوشا هستند ، در تهذیب اخلاق، در اعمال ، در عقاید ، در فضایل اخلاقی نیز کوشا باشند که علم بدون عمل و بدون تقوا بسیاری از اوقات مضر است . باید عالم متقی باشد تا بتواند جامعه را تربیت کند. باید خودش تربیت شده باشد تا بتواند جامعه را تربیت کند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی در ادامه افزود : از آنجاییکه هدف اصلی آموزش بالابردن سطح دانش، تحلیل و اخلاق در افراد و افزایش مسئولیت پذیری آنها در برابر جامعه است . از این جنبه دانشگاه باید به عنوان الگوی توسعه پایدار و متوازن در جامعه شناخته شود و نمود پیدا کند، که در این خصوص حضرت آیت ا... خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با ترسیم اهداف نظام اسلامی برای دستیابی به جایگاه ایرانی مقتدر ، عزتمند ، مستقل ، متدین ، ثروتمند ، برخوردار از عدالت و دارای حکوت مردمی ، پاک ، جهادگر، دلسوز و پرهیزگار ، دانشگاهها را پایه و اساس این اهداف والا دانسته و تاکید به افزایش سرعت رشد علمی در دانشگاهها و مراکز علمی ، ایجاد و تقویت احساس هویت افتخارآمیز ایرانی- اسلامی در جوانان ، و انقلابی بودن دانشگاهها و دانشجویان از جمله الزامات تبدیل شدن نظام اسلامی به یک قدرت علمی مطرح ، و الگوی مردم سالاری همراه با اسلام و معنویت ، در دنیا تاکید می کنند . از طرفی بنا برنظریه توسعه انسانی ، انسان ، محور توسعه است و توجه به ابعاد سلامت ، دانش و آموزش و کیفیت زندگی افراد شاخص اصلی ارزیابی میزان توسعه جوامع محسوب می شود . از این منظر توجه دانشگاه به جنبه های آموزشی و پرورشی دانشجو حائز اهمیت بسیار است زیرا جوانان ما بالاخص دانشجویان ، اصلی ترین ذخایر ثروت کشور محسوب می شوند و لذا با برنامه ریزی دقیق و سنجیده و با رویکردی انسانی و علمی از این ذخیره های علمی و فکری بیش از پیش استفاده کنیم ، روحیه پرسش گری را در آنها بارور سازیم ، اعتماد به نفس آنها را تقویت کنیم و در همه تصمیم گیری ها به این مهم توجه داشته باشیم که دانشجو ، عامل اصلی وجود و توسعه دانشگاه و ارتقای علمی کشور است، هرچند که در این فرآیند نقش اعضای هیئت علمی اندیشمند و فرهیخته ، هوشمند و پرتلاش را نمی توان و نباید نادیده گرفت .
خانم دکتر مقدم تبریزی در پایان ضمن ابراز خرسندی از حضورشان در جمع دانشجویان گفت :هیچ خطایی را بزرگتر از ناامیدی نمی بینم .انسان ، جامعه و هستی زنده و پویاست و بن بست ندارد . اگر ناامیدی از رحمت الهی بزرگترین گناه هست،  ناامیدی از اصلاح پذیری جامعه به عنوان عالی ترین سیستم مخلوق الهی نیز گناه است. امید ، ایمان و عشق ستون های اصلی وجود روان آدمی را تشکیل می دهند ایمان و عشق متکی بر امید هستند.
در ادامه این مراسم باشکوه سید محمد عابدی معاون استاندار و فرماندار شهرستان خوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجویی این مرز و بوم گفت : دانشگاه مرکز و مهد ایمان و تعهد است و آنچه که در جامعه امروزی شگفتی می آفریند دستان پرتوان دانشجویان و نسل جوان و متخصص جامعه است .فرماندار شهرستان خوی در ادامه افزود : امروزه دانشجو به عنوان مرکز و ثقل مطالبه گری در تمامی سطوح اقتصادی، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی می باشد و دانشگاه محل تصمیم سازی است که دانشجویان در آن تصمیم سازی می کنند.
سید محمد عابدی فرماندار شهرستان خوی در ادامه ضمن تشویق دانشجویان به امر تحقیق گفت : عامل توسعه در کشورهای پیشرفته به دو موضوع ثروت و نیروی انسانی بستگی دارد که نیروی انسانی همان قشر جوانی است که به عنوان دانشجو در دانشگاهها تربیت می شوند .
در پایان این مراسم که همراه با هنرنمایی دانشجویان و برنامه های متنوع بود از دانشجویان رتبه های برتر ورودی سال 1397 و همچنین دانشجویان فعال در برنامه های جهادی و برنامه های ورزشی و فرهنگی با تقدیم لوح تقدیر و اهدا جوایز تجلیل گردید.

• در چهارشنبه 14 آذر 1397
  • ساعت 12