تاریخ : دوشنبه 28 تير 1400

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی به منتخبین هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی خوی

رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی در پیامی ضمن تقدیر از حضور پرشور جامعه پزشکی در انتخابات هشتمین دوره هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان خوی، به منتخبان این دوره تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری وب دا متن پیام دکتر فاطمه مقدم تبریزی به این شرح است:

حضور پرشور و مشارکت ارزشمند اعضای محترم  و خدمتگزار سازمان نظام پزشکی خوی در هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی، اتفاقی شایسته در راه خدمت به مردم و نظام جمهوری اسلامی است که قظعا جایگاه این قشر را در سطح جامعه بیش از پیش ارتقا خواهد بخشید.

ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و مساعی اعضای محترم هیئت مدیره سابق و تبریک به منتخبان دوره هشتم، از یکتای بی همتا برای این عزیزان عزت و سربلندی و موفقیت مسئلت می نمایم.

همچنین از تلاش ها و زحمات بی وقفه اعضای محترم هیات های اجرایی و نظارت و تمامی مسئولان و دست اندرکاران این انتخابات تقدیر و تشکر می کنم و امیدوارم که برآیند این انتخابات همانند تمامی دوره ها، اعتلای نظام سلامت در جهت خدمت به مردم و جلب رضایتمندی آنان باشد.
دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی

• در دوشنبه 28 تير 1400