تاریخ : دوشنبه 27 ارديبهشت 1400

پیام تبریک دکتر احسان اکبری به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی

دکتر احسان اکبری طی پیامی، فرا رسیدن روز ملی ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی؛
🔻دکتر احسان اکبری معاون بهداشتی و رئیس مرکز، فرارسیدن۲۷ اردیبهشت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.
متن پیام به این شرح است:

🔸️ارتباطات و روابط عمومی با نقش کلیدی، اثرگذار و راهبردی خود و به عنوان هنر هشتم، عنصر اصلی در ارتقاء و پیشرفت هر سازمان، نهاد و جامعه‌ای در دهکده جهانی است.

🔸️روابط عمومی و می‌تواند خلاقیت، ابتکار، وشکوفایی را تحقق عینی بخشد و با تلاشی آگاهانه ضمن ارائه تصویر صحیحی از وضع و واقعیت موجود داشته باشد.

🔸️امروزه ابزار ارتباطی، به وسیله‌ای برای آموزش و تحقق توسعه کشورها تبدیل شده‌اند. ارتباطات به ویژه از جنس الکترونیکی، بخش لاینفک زندگی بشر امروز در حوزه‌های مختلف است و اطلاعات و ارتباطات در جامعه فرا صنعتی کنونی، معیار اصلی توسعه و پیشرفت محسوب می‌شود.

🔸️در دنیای امروز که از آن به عنوان عصر ارتباطات یاد می‌شود، تعامل و ارتباط دوسویه با مخاطبان، از اصول اساسی در هر سازمان است و به عنوان یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در حیات اجتماعی به شمار می‌رود؛ همچنان که بهبود کیفی فعالیت‌ها و افزایش بهره‌وری سازمانی ناگزیر از برقراری ارتباطات تعاملی است.

🔸️گرامی داشت ۲۷ اردیبهشت ماه به عنوان روز ملی ارتباطات و روابط عمومی در تقویم کشورمان بیانگر اهمیت و جایگاه والای ارتباطات و روابط عمومی بوده و در حقیقت فرصت ارزشمندی برای تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‏های صادقانه سخت کوشان عرصه ارتباطات و روابط عمومی است، عاشقانی که شبانه روز در ایفای نقش خود تلاش می‏کنند.
بی تردید روابط عمومی پل ارتباطی مستحکمی است بین افراد جامعه، سازمان‌ها و نهادها که همواره به عنوان یکی از عناصر اصلی و کاربردی درارتقاء و پیشرفت سازمانی جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص داده است.

🔸️لذا از تهدیدی که با شیوع ویروس کرونا در حوزه سلامت مردم و ایجاد شده بود، بزرگترین فرصت توسعه آموزش سلامت وبهبود کیفیت مراقبتهای الکترونیکی را ایجاد و به عنوان یک رسانه بزرگ آموزشی؛ حوزه‌های اطلاع رسانی و ارتباطات در این زمینه گام‌های اساسی بردارند.

🔸️ضمن ارج نهادن به زحمات و خدمات تلاشگران وکنشگران عرصه اطلاع رسانی و روابط عمومی به ویژه در خانواده بزرگ بهداشت و درمان این روز ارزشمند را به همه نیروهای متعهد، کوشا و اندیشمند روابط عمومی تبریک عرض می‌نمایم.

سلامتی، کامیابی و توفیقات روزافزون را برای شما عزیزان از خداوند متعال خواستارم.»
  • در دوشنبه 27 ارديبهشت 1400