تاریخ : يکشنبه 8 فروردين 1400

قابل توجه دعوت شدگان جهت بررسی مدارک آزمون استخدام پیمانی سال 99 دانشکده علوم پزشکی خوی

اطلاعیه
با عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن اعیاد بزرگ شعبانیه و همچنین بهار طبیعت – ( سال 1400 ) پیرو اعلام نتایج اولیه آزمون استخدام پیمانی توسط سازمان سنجش آموزش کشور و با توجه به دستورالعمل .و شیوه نامه های ارسالی وزارت بهداشت مقتضی است تمامی افراد واجدالشرایط برای طی فرایندهای قانونی اقدامات ذیل را در بازه زمانی 10/01/1400 لغایت 19/01/1400(برابر جدول زمانبندی اعلامی) بعمل آورند  :
1)دعوت شدگان جهت کسب اطلاعات بیشتر و تکمیل مدارک به آدرس
www.khoyums.ac.ir  مراجعه نمایند در ضمن مهلت اعلام شده به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد .
2) مدارک و مستندات مورد نیاز جهت ارائه :
  • دو قطعه عکس
  • یک عدد پوشه روغنی
  • تصویر کارنامه داوطلب دعوت شده جهت بررسی مدارک
  • تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
  • تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت جهت برادران
  • اصل و کپی مدرک تحصیلی
  • گواهی اشتغال به طرح یا پایان طرح یا معافیت از طرح مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان
  • تصویر گواهی رانندگی ب 2 جهت رشته شغلی فوریتهای پزشکی
  • مستندات دال بر بومی بودن براساس مفاد مندرج در آگهی استخدام
  • مستند مربوط به استفاده از سهمیه معلولین
  • مستندات مربوط به سهمیه ایثارگران
  •
  • تکمیل فرم احتساب امتیاز کرونا جهت داوطلبانی که در زمان ثبت نام قسمت مربوطه را انتخاب نموده باشند
* جهت تکمیل فرم امتیاز کرونا به راهنمای مربوط مراجعه فرمائید.
چنانچه در هر مرحله از مراحل استخدامی /اعلام نتایج اولیه ، مصاحبه استخدامی ، گزینش و حتی در صورت پذیرش نهایی و صدور حکم استخدامی / شواهدی بر عدم استحقاق داوطلب جهت برخورداری از امتیاز ویژه کرونا به دست آید،ضمن کسر امتیاز مربوطه ،مطابق با مفاد آگهی استخدامی با وی برخورد می شود و ذینفع حق هیچگونه اعتراضی ندارد در صورت صدور گواهی خلاف واقع از سوی کارکنان و مسئولین مربوطه در این زمینه مراتب از طریق هیات های رسیدگی به تخلفات اداری قابل پیگیری می باشد.

توجه:
رشته های شغلی، فوریتهای پزشکی، مددکار بهداشتی درمانی، کارشناس شبکه و کارشناس تحلیلگر سیستم به میزان 3 برابر ظرفیت جهت بررسی مدارک معرفی می شوند.

زمان مراجعه جهت بررسی مدارک از ساعت 9 الی 16 میباشد.

مدیریت منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی خوی

• در يکشنبه 8 فروردين 1400