تاریخ : چهارشنبه 12 شهريور 1399

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی به مناسبت روز بهورز

دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی، در پیامی فرا رسیدن دوازدهم شهریور ماه روز ملی بهورز را تبریک گفت :

چه زیباست نگارش قلم در ستایش صادقانه آنان که زندگی خود را وقف آسایش دیگران کرده‌اند و پای در رکاب مرکب سلامت؛ کمر به خدمت بی منت به خلق خدا بسته اند.

۱۲ شهریور فرخنده روز بهورز بهانه‌ای است تا قدردان زحمات شیر زنان و غیور مردانی باشیم که با وقف عمر و توان خود در مناطق روستایی و مرزی ؛ برای سلامت مردم نقش آفرینی می‌کنند و دلسوزانه سلامت دیگران را بر خود تکلیف می‌دانند.

بدون شک بهورزان نقشی اساسی در محرومیت زدایی در حیطه سلامت ، تحقق عدالت و بهبود شاخص های سلامت در مناطق روستایی دارند و در شناسایی زود هنگام ، غربالگری ، آموزش و پیگیری درمان بیماران کرونایی نیز نقش حائز اهمیتی دارند.

اینجانب به سهم خود این روز فرخنده را خدمت تک تک بهورزان عزیز دانشکده علوم پزشکی خوی که بعنوان سربازان خط مقدم دستاوردهای درخشان نظام سلامت هستند و همچنین مربیان زحمتکش دانشکده تبریک و تهنیت عرض میکنم.

امید است در پناه خداوند رحمان و در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) سرافراز و سعادتمند باشید

• در چهارشنبه 12 شهريور 1399