تاریخ : دوشنبه 10 شهريور 1399

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی به مناسبت روز داروساز

دکتر فاطمه مقدم تبریزی، در پیامی فرا رسیدن 5 شهریور ماه، زادروز دانشمند فاضل حکیم زکریای رازی و روز داروساز، را گرامی داشته و تلاش و کوشش فعالان این عرصه را ستود.

🔸به گزارش روابط عمومی دانشکده، متن پیام بدین شرح است:

🔸بی شک داروسازان به عنوان یکی از مهمترین حلقه های چرخه درمان و سلامت کشور، در کنار سایر تلاشگران این عرصه، وظیفه سنگینی را جهت تامین و حفظ سلامت مردم به دوش می کشند.
🔸امروز که جامعه بشری در دایره همه گیری کرونا گرفتار شده است نقش دارو و داروسازان در کاهش آلام بیماران و تأمین سلامتی آنان و توجه به این بخش از نظام سلامت کشور را دو چندان کرده است.
🔸 اینجانب ضمن تبریک زاد روز حکیم محمد بن زکریای رازی و روز داروسازی به جامعه داروسازان شهرستان خوی ، به ویژه داروسازان شاغل در دانشکده علوم پزشکی خوی ، سلامتی و توفیق روز افزونشان را از درگاه ایزد منان خواستارم.

• در دوشنبه 10 شهريور 1399