تاریخ : دوشنبه 10 شهريور 1399

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی به مناسبت روز کارمند

دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی، در پیامی فرا رسیدن چهارم شهریور روز کارمند را به کارمندان دانشکده علوم پزشکی خوی تبریک و تهنیت گفت:
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خوی متن پیام بدین شرح است :
🔹️روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. از این رو سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم.

🔹️اینجانب فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمام کارمندان پرتلاش و متعهد خودم در دانشکده علوم پزشکی خوی تبریک و تهنیت عرض نموده و برای همه آنها آرزوی سلامتی و توفیق را از درگاه حق تعالی خواستارم.

• در دوشنبه 10 شهريور 1399