تاریخ : دوشنبه 16 تير 1399

۱۰ واحد صنفي متخلف در شهرستان پلمب شد.

در راستاي طرح تشديد نظارت بر اصناف، ۱۰ صنف متخلف به دليل عدم توجه به پروتکل های بهداشتی و عدم رعایت محدودیت های فعالیت پلمب و تعطيل شد.
🔹به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی خوی دكتر حسین سرشار معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت خوی اظهار داشت: روز یکشنبه مورخه 99/4/15  بعد از تصمیم ستاد کرونای استانی و شهرستانی مبنی بر ممنوعیت فعالیت برخی از صنف ها با توجه به وضعیت کرونای شهرستان امروز طی بازرسی های مشترک با حضور نمایندگان (اداره صنعت و معدن ، نیروی انتظامی و همکاران معاونت بهداشتی دانشکده) ۵ واحد صنفی متخلف شامل : ۳ صنف آرایشگاه زنانه و ۲ صنف چایخانه بدلیل عدم رعایت محدودیت فعالیت و ۵ صنف متخلف شامل :  ۳ صنف کارگاه قنادی و ۲ صنف نانوایی بدلیل بي توجهي به اصول بهداشتي، عدم استفاده از وسايل حفاظت فردي خصوصاً استفاده از ماسک در حین کار و نبود فاصله گذاري اجتماعي در محيط كسب  پلمب و بسته شد.

• در دوشنبه 16 تير 1399