تاریخ : پنجشنبه 18 ارديبهشت 1399

تجلیل و تکریم از مدافعان خط مقدم سلامت

با حضور جمعی از فرماندهان نظامی و مسولین ادارت شهرستان خوی در بیمارستانهای آیت الله خویی ره ، امام خمیی (ره) ، قمر بنی هاشم و شهید مدنی از مدافعان خط مقدم سلامت تجلیل بعمل آمد.
صبح امروز هفدهم اردیبهشت ماه 1399 با حضور جمعی از فرماندهان نظامی شهرستان خوی اعم از فرمانده محترم سپاه پاسدارن ، فرماندهی نیروی انتظامی ، فرماندهی هنگ مرزی ،  رئیس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر ، تعدادی از مسئولین ادارات شهرستان ، رئیس سازمان نظام پزشکی ، رئیس و اعضای نظام پرستاری شهرستان و حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی به همراه تمامی معاونین و مدیران دنشکده در بیمارستان حضرت آیت العظمی خویی ره از مدافعان خط مقدم سلامت تجلیل بعمل آمد
در این برنامه که با تلاوت آیاتی چند از کلام االله مجید آغاز شد و شعری در تشکر از مدافعان سلامت قرائت گردید و گروه موزیک ارتش در قدردانی از کادر درمانی اقدام به نواختن موزیک کرد و سپس جناب سرهنگ اعلایی فرمانده محترم سپاه خوی در سخنانی کوتاه گفت : فداکاریها و رشادتهای پرسنل درمانی کشور در مقابله و درمان بیماران کرونایی ستودنی بوده و مردم و مسئولان شهرستان خوی قدردان زحمات شبانه روزی شما عزیران بوده وهستند.
و ادامه از تمامی کادر زحمت کش و مدافعان خط مقدم سلامت شاخه گلهایی که شهرداری محترم شهر خوی تهیه شده بود توسط مسئولان اهدا و از زحمات این عزیزان تشکرو قدردانی بعمل آوردند.
و همچنین فرماندهی سپاه خوی به نمایندگی از تمامی ارگانهای حاضر در برنامه با اهدا شاخه گلی به ریاست دانشکده علوم پزشکی خوی از تمامی مدیران دانشکده که بی وقفه در کنترل و درمان این بیماری تلاش و زحمت میکشند تشکرو قدردانی بعمل آورد.
در ادامه برنامه به اتفاق تمام مسولین به بیمارستانهای امام خمیی (ره) ، قمر بنی هاشم و شهید مدنی مراجعه گردید و از پرسنل زحمت کش این بیمارستانها نیز با اهدا شاخه گل تقدیر و تشکر بعمل آورده شد.
در پایان این بازدید نیز رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی از تمام ارگانهای حاضر در برنامه که حضور داشتند تشکر و قدردانی بعمل آورد.

• در پنجشنبه 18 ارديبهشت 1399