تاریخ : چهارشنبه 28 اسفند 1398

پیام تشکر دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی از مدافعان سلامت

دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی در پیامی از تمام مدافعان سلامت تشکر و قدردانی بعمل آورد.
چه زیباست نگارش قلم در ستایش صادقانه آنان که زندگی خود را وقف خدمت به دیگران کرده‌اند و پای در رکاب مرکب سلامت؛ کمر به خدمت بی منت به خلق خدا بسته اند.
سلام و درود بر شما که در این روزهای سخت، متعهدانه و ایثارگرانه در صف اول مبارزه با بیماری کرونا قرار گرفته اید.
شما عزیزان، جان با ارزش خود را به میدان آورده اید تا از هموطنان محافظت کرده و انسانیت را بسیار زیبا معنا می کنید.
از خودگذشتگی و فداکاری شما ستودنی و زبان و قلم از بیان آن قاصر است.
اینجانب به نوبه خود از تلاش ها و زحمات همه کارکنان حوزه سلامت، اعم از پرستاران، بهیاران، تکنیسین های بیمارستانی و پیش بیمارستانی، کارکنان خدماتی و انتظامی بخش ها، کارکنان آزمایشگاه ها و رادیولوژی، پزشکان عمومی، پزشکان متخصص، همکاران زحمتکش حوزه های  بهداشتی، دارویی، درمانی صمیمانه قدردانی و سپاسگزاری می کنم و دستتان رو میبوسم و سلامتی و عزت همه شما عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر فاطمه مقدم تبریزی
رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی