تاریخ : چهارشنبه 30 بهمن 1398

اعتبار بخشی بیمارستانهای قمر بنی هاشم و شهید آیت الله مدنی خوی انجام گرفت.

اعتبار بخشی بیمارستانهای قمر بنی هاشم و شهید آیت الله مدنی طی روزهای شنبه و یکشنبه مورخه 26 و 27/11/98 با حضور تیم ارزیابان اعتبار بخشی وزارت متبوع خوی انجام گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی بر اساس برنامه های اعتبار بخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، تیم ارزیابان اعتبار بخشی وزارت متبوع طی روزهای شنبه و یکشنبه مورخه 26 و 27/11/98 از بیمارستانهای قمر بنی هاشم و شهید آیت الله مدنی بازدید و برنامه های اجرایی در بیمارستانها را مورد ارزیابی قرار دادند
در ابتدای ورود ارزیابان ، جلسه ای با حضور مسئولین بیمارستانی و مسئولین بخشها برگزار گردید و دکتر عمرانی معاون درمان دانشکده ضمن بیان رسالت ، چشم انداز و معرفی بیمارستان ها ، گزارش مبسوطی از فعالیتها و اقدامات انجام شده را به اطلاع ارزیابان اعتباربخشی رساند .
 دکتر کرمدل رئیس بیمارستان قمر بنی هاشم  با تأکید بر همکاری کلیه مسئولین بیمارستانی با تیم ارزیاب کننده افزود: این ارزیابی های مستمر باعث شناسایی نقاط قابل پیگیری و انجام اقدامات اصلاحی موثر می گردد .
دکتر عظیمی مسئول گروه  ارزیاب اعتبار بخشی نیز ضمن تقدیر از زحمات کلیه همکاران ، هدف اصلی از اعتبار بخشی را ایمنی بیمار و بررسی کیفیت عنوان کرد و در ادامه برنامه های بازدید اعتبار بخشی را تشریح کرد .
سپس هرکدام از ارزیابان به تفکیک از کلیه واحدها بازدید کرده و در خصوص سنجه های اعتبار بخشی ،  کلیه مستندات و مشاهدات خود را ثبت نمودند .
گفتنی است اعتبار بخشی به معنی ارزیابی کیفیت سیستماتیک مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت با استانداردهای مشخص است ، استانداردهایی که بر بهبود مداوم کیفیت تأکید دارد.

• در چهارشنبه 30 بهمن 1398