تاریخ : يکشنبه 27 بهمن 1398

دوره آموزشی کارکنان حراست ها و پرسنل حفاظت فیزیکی شمال استان در خوی در حال برگزاری میباشد.

گارگاه دوره آموزشی کارکنان حراست و پرسنل حفاظت فیزیکی شمال استان آ.غ مشترک مابین دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و دانشکده علوم پزشکی خویدر طی روز های 26– 27 و 28 بهمن ماه 98 به مدت 3 روز در سالن جلسات مرکز بهداشت خوی در حال برکزاری میباشد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی گارگاه دوره آموزشی کارکنان حراست و پرسنل حفاظت فیزیکی شمال استان آ.غ مشترک مابین دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و دانشکده علوم پزشکی خوی با حضور دکتر فروتنی مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و مهندس زمانی مدیر حراست دانشکده علوم پزشکی خوی در طی روز های 26 27 و 28  بهمن ماه 98 به مدت 3 روز در سالن جلسات مرکز بهداشت خوی در حال برکزاری میباشد.

• در يکشنبه 27 بهمن 1398