تاریخ : پنجشنبه 24 بهمن 1398

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی به مناسبت ۲۲ بهمن 98

دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی در پیامی یوم الله 22 بهمن 98 را تبریک گفتند.
                   بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔸️ انقلاب اسلامي ايران ،تجلي شكوهمند حماسه اي است كه در 22 بهمن ، روز پيروزي حق بر باطل و روز رهايي ملت بزرگ ايران ، اسلام تولدي دوباره يافت و انديشه معنوي و پاكي كه از طريق انقلاب در قلب تاريخ رسوخ كرد.
🔸️ پیروزی انقلاب اسلامی، فجری بود که دامن افقها را روشن ساخت و پرده های ظلمت شرق و غرب را از هم درید و ایران را نور باران کرد. این دهه، مطلع غزل زیبای پیروزی و قصیده بلیغ و رسای اسلام بود.
🔸️ اینجانب ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهیدان  هشت سال دفاع مقدس، شهیدان مدافع حرم و به ویژه سردار بزرگ اسلام و انقلاب سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی،
🔸️ فرا رسیدن یوم الله ۲۲ بهمن را به تمامی ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی و به خصوص کارکنان، اساتید و دانشجویان عزیز دانشکده علوم پزشکی خوی تبریک و تهنیت عرض کرده و امید آن دارم که با همدلی و وحدت بیش از گذشته در عرصه علم و سازندگی رو به سوی افق های روشن حرکت نماییم.
🔸️ و از حضور پرشور و باشکوه همکاران عزیز و همیشه در صحنه دانشکده علوم پزشکی خوی همگام با سایر اقشار مختلف مردم شهرستان خوی در راهپیمائی یوم الله ۲۲ بهمن ۹۸ تشکر و قدردانی می نمایم.
دکتر فاطمه مقدم تبریزی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی