تاریخ : دوشنبه 21 بهمن 1398

اردوهای جهادی مقدمه ای بر سبک زندگی جهادی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی دومین اردوهای جهادی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی در سال 98 به مناسبت یوام الله دهه فجر در روزهای 16 ، 17 و 18 بهمن ماه 98 با مشارکت تمامی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خوی ، اعضای هیات علمی ، همکاران زحمت کش معاونت بهداشتی ، معاونت درمان و بسیج جامعه پزشکی در شهر دیزج دیز برگزار گردید.
در این اردوی جهادی 3 روزه با حضور در مدارس و مساجد آموزش های بهداشتی درمانی لازم بر حسب نیاز سنجی  موضوعات بهداشتی ( دیابت ، فشار خون ، غربالگری سرطان پستان ، آموزش سبک زندگی  بیماریهای تنفسی کرونا و ...) آموزش داده شد.
در این اردوی جهادی همچنین  متخصص مغز و اعصاب ، قلب و عروق ، زنان ، ارتوپدی ، داخلی ، اطفال ، جراحی عمومی ، روانپزشکی ، دانپزشکی ، بینایی سنجی بصورت رایگان ارائه خدمات نمودند  و با استقبال بسیار پرشور مردم شهر دیزج دیز همراه بود.
در این 3 روز همچنین مسئولین دانشکده علوم پزشکی خوی و مسئولین ارشد سپاه خوی از اردوی جهای بازدید بعمل آورده و از همه پرسنل و عوامل اجرایی بویژه دانشجویان جهادی دانشکده علوم پزشکی خوی تشکر و قدردانی بعمل آوردند.

• در دوشنبه 21 بهمن 1398