تاریخ : شنبه 19 بهمن 1398

بازدید مشترک معاون فرماندار بهمراه رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی و معاون معاون بهداشتی دانشکده از پایانه مرز رازی خوی

روز سه شنبه مورخه 98/11/15 معاون فرماندار بهمراه رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی و معاون بهداشتی دانشکده از پایانه مرز رازی خوی بازدید بعمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی  روز سه شنبه مورخه 98/11/15 دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی بهمراه دکتر تیموری معاون سیاسی اجتماعی فرماندار خوی و  دکتر ارزنلو معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت خوی ، از پایانه مرز رازی خوی بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید ضمن بررسی کنترل ، غربالگری ، مراقبت و آموزش مسافران ورودی به کشور از اقدامات پرسنل زحمت کش پایگاه مراقبتهای بهداشتی مرز رازی توسط معاون فرماندار تشکر بعمل آورده شد.
در این بازدید همچنین از مرکز جامع خدمات سلامت شبانه روزی قطور هم بازدید بعمل آورده شد.

• در شنبه 19 بهمن 1398