تاریخ : شنبه 19 بهمن 1398

بازدید از پایانه مرز رازی خوی و بررسی اقدامات کنترلی در خصوص ویروس کرونا

دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی بهمراه جمعی از مسئولین دانشکده از پایانه مرز رازی خوی جهت بررسی اقدامات کنترلی در خصوص ویروس کرونا بازدید بعمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی  روز دوشنبه مورخه 98/11/14 دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی بهمراه دکتر ارزنلو معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت خوی ، دکتر جبارزاده معاون توسعه مدیریت و منابع و مهندس زمانی مدیر حراست دانشکده از پایانه مرز رازی خوی بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید روند کنترل ، غربالگری ، مراقبت و آموزش مسافران ورودی به کشور بررسی گردید و توصیه های لازم انجام گرفت و از تلاشهای همکاران مراقب سلامت در پایانه تشکر بعمل آمد.
همچنین در پایان این بازدید با مدیر پایانه مرز رازی آقای فیروزی نیز دیدار بعمل آورده و از حمایتها و زحمات ایشان از پایگاه مراقبت های بهداشتی مرز رازی تقدیر گردید.

• در شنبه 19 بهمن 1398