تاریخ : دوشنبه 14 بهمن 1398

اردوی جهادی خدمات بهداشتی درمانی آموزشی

دانشکده علوم پزشکی خوی به مناسبت دهه فجر به مدت سه روز با همکاری شهرداری و شورای شهر دیزج دیز و بسیج جامعه پزشکی و بسیج دانشجویی خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی ارائه می دهد.
#اردوی_جهادی_خدمات_بهداشتی_درمانی_آموزشی

♦️طرح حاج قاسم سلیمانی♦️
�دانشکده علوم پزشکی خوی به مناسبت دهه فجر به مدت سه روز  با همکاری شهرداری و شورای شهر دیزج دیز و بسیج جامعه پزشکی و بسیج دانشجویی خدمات بهداشتی، درمانی و  آموزشی ارائه می دهد .

🔹اعم خدمات :

✔ ۱۶بهمن‌ماه روز چهارشنبه آموزش مسایل بهداشتی و درمانی در مدارس شهر دیزج دیز به همراه ویزیت رایگان کارشناس تغذیه و روانشناس

✔ ۱۷ بهمن ماه روز پنجشنبه آموزش مسائل بهداشتی و درمانی به عموم مردم شهر به همراه ویزیت رایگان کارشناس تغذیه و روانشناس

✔ ۱۸ بهمن‌ماه روز جمعه ویزیت رایگان پزشکان متخصص(ارتوپدی ،داخلی،اطفال،زنان،قلب،مغزواعصاب،چشم وگوش ،حلق و بینی...)

🔷 ستاد اردو های جهادی دانشکده علوم پزشکی خوی
🔷 روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دیزج دیز