جست و جو در پرتال

تاریخ : شنبه 21 دي 1398
کد 372

سومین رویداد ملی "ایده بازار خوراک و نوشیدنی" برگزار می‌شود

سومین رویداد ملی "ایده بازار خوراک و نوشیدنی" برگزار می‌شود

سومین رویداد ملی "ایده بازار خوراک و نوشیدنی" برگزار می‌شود آخرین مهلت برای ارسال طرح‌ها و ایده‌ها تا هشتم دی‌ماه 1398
سومین رویداد ملی "ایده بازار خوراک و نوشیدنی" برگزار می‌شود
آخرین مهلت برای ارسال طرح‌ها و ایده‌ها تا هشتم دی‌ماه 1398
 
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکیدر راستای اجرایی سازی اولویت‌های حوزه سلامت در حوزه خوراک و نوشیدنی؛اقدام به برگزاری "سومین رویداد ملی ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی" با شعار "فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بیان و توسعه سلامت ملی" در بهمن ماه سال جارینموده است.این رویداد با همکاریسازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و بخش خصوصی در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
هدف از برگزاری این رویداد، شناسایی و همسو نمودن ظرفیت‌های ناشناخته، در جهت حل مسائل موجود در حوزه سلامت و اقتصاد کشور است.
ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی در تلاش است با شناسایی ایده‌ها و طرح‌های برتر این حوزه و هدایت آن‌ها به سمت جامعه سرمایه‌گذار کشور، با حمایت مادی و معنوی طرح‌ها و در راستای تجاری‌سازی آن­ها، گامی مؤثر در مسیر ارتقای سلامت و اقتصاد غذایی کشور بردارد.
ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی
http://food.ideasbazaar.ir، حداکثر تا هشتم دی‌ماه 1398 نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.
ایده‌بازار امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت،مسئولیت شناسایی و راهنمایی طرح‌ها به کمیته غذای این دفتر را برعهده دارد.
محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد عبارتند از:
مواد اولیه
    فناوری‌های تولید مواد اولیه بر پایه بیوتکنولوژی
    فناوری‌های تولید رنگ، طعم‌دهنده و افزودنی‌های خوراکی طبیعی
    شناسایی و جداسازی باکتری‌های پروبیوتیک بومی
تولید
    فناوری‌های تولید مواد غذایی فراسودمند با استفاده از پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها
    فناوری‌های تولید مواد غذایی غنی شده با ریزمغذی‌ها
    فناوری‌های تولید مواد غذایی با شکر، نمک و اسید چرب ترانس کاهش‌یافته
بسته‌بندی
    فناوری‌های تولید بسته‌بندی فعال و هوشمند
کنترل
    فناوری‌های نرم‌افزاری کنترل فرایند و کنترل کیفیت
    فناوری‌های شناسایی سریع تقلبات مواد غذایی
    فناوری‌های شناسایی سریع میزان آلاینده‌های مواد غذایی
کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری
    نوآوری در کاهش هزینه تولید غذای سالم
ترویج فرهنگ سلامت غذایی
دفتر برنامه‌ریزی امورفناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، انجمن صنایع غذایی، ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی، اتاق تعاون ایران و بخش خصوصی کشور، حامیان این رویداد هستند.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 21 دي 1398
  • توسط روابط عمومی
نظرات شما
captcha refresh