تاریخ : شنبه 21 دي 1398

دومین رویداد ملی ایده بازار فرآورده های بهداشتی آرایشی شوینده و سلولزی

دومین رویداد ملی "ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی" برگزار می‌شود
آخرین مهلت برای ارسال طرح‌ها و ایده‌ها تا پایان دی‌ماه ۱۳۹۸
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی‌سازی اولویت‌های فناوری حوزه سلامت در حوزه آرایشی و بهداشتی، اقدام به برگزاری "دومین رویداد ملی ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی" در اسفند ماه سال جاری و نموده است. این رویداد با شعار "فناوری سلامت،اقتصاد دانش‌بنیان"و با همکاری دفتر برنامه‌ریزی امورفناوری وزارت علوم، تحقیقات و فاوری، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بخش خصوصی برگزار می‌شود.
به نقل از مهندس علی علیزاده، دبیر اجرایی این رویداد، با توجه به تجربه‌های موفق در اولین دوره و همچنین اهمیت بالای حوزه بهداشتیو آرایشی در سلامت و اقتصاد کشور، دومین ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی با حمایت و توجه ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فناوران و سرمایه‌گذاران این حوزه برگزار خواهد شد.
کلیه حوزه‌های حمایتی و محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداددر راستای سیاست‌ها و اولویت‌های کمیته آرایشی و بهداشتی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکیاعلام شده‌اند.
ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیربه عنوان کارگزار رسمی انتقال فناوری دفتر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکیعهده‌دار اجرای این رویداد است.
محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد عبارتند از:
  1. مواد لولیه
  2. فرمولاسیون
  3. تکنولوژی
  4. ماشین آلات(ساخت، کنترل، بسته بندی)
  5. بسته بندی
  6. لجستیک
  7. بازاریابی
  8. فناوری دیجیتال
  9. خدمات
ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی http://cosmetic.ideasbazaar.ir، حداکثر تا پایان دی‌ ماه 1398 نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.

• در شنبه 21 دي 1398