تاریخ : سه شنبه 17 دي 1398

بازدید از پایگاههای اورژانس جاده ای قطور ، قیله لیق و مراکز خدمات جامع سلامت قطور و زری

دکتر فاطمه مقدم تبریزی بهمراه دکتر قمری و آقای شکورلو از پایگاههای اورژانس جاده ای قطور ، قیله لیق و مراکز خدمات جامع سلامت قطور و زری بازدید بعمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز دوشنبه 16 دی ماه 98 دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی بهمراه دکتر قمری رئیس مرکز فوریت های پزشکی خوی و آقای شکورلو بخشدار قطور از پایگاههای اورژانس جاده ای در حال ساخت قطور و قیله لیق بازدید بعمل آورده و روند پیشرفت کار را بررسی نمودند.
در این بازدید همچنین از مراکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی قطور و زری نیز بازدید بعمل آوردند و بعد از پایش کمی و کیفی مرکز و استماع نقطه نظرات و پیشنهادات کادر مراکز دستورات لازم در خصوص رفع آنها صادر گردید.
دکتر مقدم تبریزی از پیگیریها و حمایتهای بخشدار قطور از پروژه های بهداشتی تشکر و قدردانی بعمل آورد.

• در سه شنبه 17 دي 1398