تاریخ : چهارشنبه 29 آبان 1398

اجرای نخستین طرح ملی بررسی کشوری شیوع ناباروری در شهرستان خوی

مهندس صیاد بداقی معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی از اجرای نخستین طرح ملی بررسی کشوری شیوع ناباروری در شهرستان خوی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی مهندس بداقی معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی از اجرای نخستین طرح ملی بررسی شیوع ناباروری در شهرستان خوی همزمان با 120 شهرستان مجری این برنامه در کشور خبر داد و افزود در شهرستان خوی نیز این طرح برای 320 خانوار در مناطق شهری و روستایی اجرا می شود.
 در اجرای این طرح، پرسشگران آموزش دیده با مراجعه به درب منازل اطلاعات آنها را ثبت کرده و سپس این اطلاعات بصورت کاملا محرمانه بررسی می شود.
بداقی افزود انجام این بررسی ها در راستای اجرای سیاست های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری می باشد که  با هماهنگی موسسه ملی تحقیقات سلامت و همکاری مراکز تحقیقاتی دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، کرمان و کرمانشاه  از نیمه دوم آبان ماه 98 عملیات اجرایی آن در 31 استان و 120شهرستان کشور شروع شده است.
معاون اجرایی معاونت بهداشت گفت باروری و تزاید نسل از مفاهیم مهم جمعیتی محسوب می شود كه همیشه مورد توجه بوده است چرا که بقا و دوام هر جامعه به این موضوع مهم بستگی دارد. که با ابلاغ سیاست های کلی جمعیت در اردیبهشت ماه سال 1393، وزارت بهداشت برای اجرایی سازی این سیاست ها برنامه های ویژه ای را آغاز کرده است   .  که اجرای این طرح نیز در راستای این سیاسیت ها میباشد

• در چهارشنبه 29 آبان 1398