تاریخ : پنجشنبه 4 مهر 1398

تبریک روز جهانی بهداشت محیط

خانم دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی طی پیامی روز جهانی بهداشت محیط را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
                                                                                                                            بسمه تعالی
امروزه دستيابي به يك زندگي سالم با اميد به زندگي مطلوب تنها از طريق برخورداري از محيط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم مي شود. بهداشت محيط با شناسايي و كنترل عوامل محيطي تاثير گذار بر سلامت ، مسئوليت خطيري را با توجه به گسترش روز افزون و تنوع آلايند ه هاي محيطي در اجراي رسالت خود عهده دار است.
نظارت بر تامين و دسترسي به آب آشاميدني سالم ، بهسازي محيط، بهداشت مواد غذايي و اماكن عمومي ، دفع صحيح پسماند و فضولات حيواني و فاضلاب، مبارزه با ناقلين و كنترل سموم، بهداشت پرتوها، كنترل آلودگي هوا، بهداشت محيط بيمارستانها و مراكز بهداشتي درماني، بهداشت مدارس، اقدامات بهداشت محيط در شرايط اضطراری و بحران ها، روز آمد نمودن و اجراي دقيق ضوابط و مقررات مربوطه، گوشه اي از فعاليت هاي بهداشت محيط در حراست از سلامت آحاد جامعه مي باشد. خوشبختانه در فعالیت مهندسی بهداشت محیط که در کشور بعنوان یک فعالیت منسجم ، منشاء اثرات زیادی در ارتقاء سلامت جامعه بوده است که با همت والا و تلاش بی وقفه همکاران در این حیطه روز به روز درخشش و اثربخشی بیشتری داشته که برهیچ انسان دوستدار سلامت پوشیده نیست.
اینجانب ضمن گرامیداشت و تبریک  روز جهانی بهداشت محیط به اساتید محترم، دانشجویان گرامی ، کارشناسان ستادی و محیطی بزرگوار شاغل در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی که در ارتقاء و بهبود شاخص  های بهداشت محیط در این شهرستان زحمت کشیده و تلاش شبانه روزی  دارند  قدردانی نموده و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.
             دکتر فاطمه مقدم تبریزی
    رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی