تاریخ : يکشنبه 17 شهريور 1398

پیام تسلیت رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

خانم دکتر فاطمه مقدم تبریزی رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی و شهادت مظلومانه حضرت اباعبدا... الحسین (ع) و یاران با وفایشان را به تمام آزادی خواهان جهان اسلام تسلیت عرض کردند.
کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا"
عاشورا، مائده بزرگ روح انسان است در تداوم اعصار، تجسم اعلای وجدان بزرگ است در دادگاه روزگار، صلابت شجاعت انسان است در تجلّی گاه ایمان، تجلّی کعبه است در میقات خون.
نهضت حسینی و حماسه سرخ جانسوز عاشورا آنچنان بر قلب ها تأثیر گذارده است که هر سال با فرا رسیدن ماه محرم، خون پاک شهیدان عظیم الشان کربلا، در رگ های تاریخ جوششی تازه می یابد و عاشقان دلسوخته را شوریده تر و تشنگان حقیقت را شیفته تر می سازد.
اینجانب  فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی ، این مناسبت بزرگ و شهادت مظلومانه حضرت اباعبدا... الحسین (ع) و یاران با وفایشان را محضر مبارک حضرت ولیعصر (عج) ، و تمام آزادی خواهان جهان اسلام ، یکایک عزاداران حسینی الخصوص اساتید گرامی ، همکاران بزرگوار و دانشجویان عزیز تسلیت عرض نموده و امید است با عنایت آن امام همام ، ادامه دهنده ی واقعی نهضت حسینی باشیم.

دکتر فاطمه مقدم تبریزی
رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی