تاریخ : چهارشنبه 13 شهريور 1398

تحویل دو دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر 315 کمکدار توسط دانشکده علوم پزشکی خوی

دو دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر 315 کمکدار دیزلی دو دیفرانسیل توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی تحویل داده شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی در مورخه سیزده شهریور ماه نودوهشت روز چهارشنبه دو دستگاه آمبولانس بنز اسپیرینتر 315 کمکدار دیزلی دو دیفرانسیل تمام فول با آخرین امکانات بروز شامل ( دی سی شوک ، ونتیلاتور و... ) جهت استفاده در پایگاههای اورژانس جاده ای و مناطق صعب العبور توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پس از پیگیریهای متعدد با حضور سرکارخانم دکتر مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی و دکترمجتبی  قمری اصل رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی تحویل دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی گردید.
و همچنین دو دستگاه آمبولانس بنز از همین مدل نیز در اردیبهشت ماه نودو هشت توسط دانشکده تحویل گرفته شده بود که جمعاً در سال نودو هشت 4 دستگاه آمبولانس تحویل  دانشکده شده است.
 دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی ضمن ابراز خرسندی از تحویل 4 دستگاه آمبولانس در سال 98 اظهار نمودند که در راستای اهداف عالیه دولت دوازدهم و به منظور عملی نمودن طرح تحول سلامت تلاش خواهیم کرد بطور متوازن در همه حوزه ها در این شهرستان زیر ساخت های شاخص های سلامت را ارتقاء داده و بتوانیم دسترسی مردم به خدمات درمانی با کیفیت و آسان را برای همگان امکان پذیر بنماییم.

• در چهارشنبه 13 شهريور 1398