تاریخ : سه شنبه 12 شهريور 1398

پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی به مناسبت روز بهورز

دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی طی پیامی فرارسیدن روز بهورز را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت .
متن پیام به شرح ذیل می باشد
بسمه تعالی
چه زیباست نگارش قلم در ستایش صادقانه آنان که زندگی خود را وقف آسایش دیگران کرده‌اند و پای در رکاب مرکب سلامت؛ کمر به خدمت بی منت به خلق خدا بسته اند.
۱۲شهریور فرخنده روز بهورز بهانه‌ای است تا قدردان زحمات شیر زنان و غیور مردانی باشیم که با وقف عمر و توان خود؛ برای سلامت مردم نقش آفرینی می‌کنند و دلسوزانه سلامت دیگران را بر خود تکلیف می‌دانند.
بدون شک کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان، افزایش امید به زندگی، کنترل بیماری‌های واگیر ، آموزش بهداشت، ارائه خدمات پیشگیری و مراقبت از بیماری‌ها، ارائه مراقبت‌های تغذیه‌ای و بهداشت خانواده و مدارس و بهداشت محیط و... بخشی از دستاوردهای بهورزان در نظام سلامت است.
اینجانب به سهم خود این روز فرخنده را به همه بهورزان عزیز و مربیان زحمت کش در دانشکده علوم پزشکی خوی به عنوان پیشگامان جبهه سلامت در راستای تحقق اهداف نظام سلامت که تلاش های شبانه روزی میکنند تبریک عرض میکنم.
امید است در پناه خداوند رحمان و در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) سرافراز و سعادتمند باشید

دکترفاطمه مقدم تبریزی
                                                                                                         رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی