تاریخ : يکشنبه 10 شهريور 1398

بازدید استاندار آذربایجان غربی از بیمارستان آیت ا... خویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی صبح روز یکشنبه دهم شهریور ماه مهندس شهریاری استاندار آذربایجان غربی با همراهی دکتر جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و هیات همراه از پروژه بیمارستان آیت ا... خویی بازدید بعمل آوردند . در این بازدید که در معیت مهندس عابدی فرماندار خوی و سرکارخانم دکتر مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی و معاونین ایشان انجام گرفت از بخش های مختلف بیمارستان بازدید بعمل آورده و در  جریان آخرین وضعیت تجهیز و تکمیل بیمارستان آیت... خویی قرار گرفتند. در این بازدید سرکار خانم دکتر مقدم تبریزی در ابتدا توضیحات لازم را در خصوص این پروژه به استاندار و هیات همراه ارائه نمود و پس از بازدید از بیمارستان  در اتاق جلسات بیمارستان آیت ا... خویی با حضور پیمانکار پروژه جلسه تشکیل داده و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات پرسنل دانشگاه و دانشکده در تجهیز این بیمارستان بر رفع نواقصات  بسیار جزئی باقیمانده در سریعترین زمان از طرف پیمانکار تاکید بعمل آورده  اظهار امیدواری کردند که انشاا... بتوانیم با افتتاح این بیمارستان در اولین فرصت بتوانیم شاخص سلامت را در شمال استان ارتقاء بدهیم.

• در يکشنبه 10 شهريور 1398