تاریخ : شنبه 9 شهريور 1398

بازدید مسئولین شهرستانی از روند تجهیز و راه اندازی بیمارستان آیت ا... خویی

مسئولین شهرستانی از روند تجهیز و راه اندازی بیمارستان آیت ا... خویی بازدید نمودند
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز پنجشنبه هفتم شهریور ماه ، حاج آقا شکوری امام جمعه این شهرستان  ، دکتر کبیری نماینده مردم شهرستانهای خوی و چایپاره ، مهندس عابدی معاون استاندار و فرماندار این شهرستان و جانشین فرمانده سپاه پاسداران و هیئت همراه در معیت خانم دکترفاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی و مسئولین این دانشکده از بیمارستان آیت ا... خویی بازدید نمودند و از نزدیک شاهد روند تجهیز و تکمیل نهایی این بیمارستان قرار گرفتند. در این بازدید خانم دکتر مقدم تبریزی توضیحات لازم را در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان آیت ا.. خویی و تجهیزات پزشکی ارائه نمود.
در ادامه این بازدید حاج آقا شکوری امام جمعه ، دکتر کبیری نماینده مردم شهرستانهای خوی چایپاره، و مهندس عابدی معاون استاندار و فرماندار شهرستان خوی و جمعی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران شهرستان خوی ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت به تمامی پرسنل دانشکده که در تجهیز و تکمیل این پروژه عظیم  زحمات زیادی کشیده اند راهنماییهای لازم را ارائه نمودند.
در پایان این بازدید خانم دکتر مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی گفت: در آینده خیلی نزدیک شاهد افتتاح بیمارستان آیت ا... خویی خواهیم بود .

• در شنبه 9 شهريور 1398