جست و جو در پرتال

تاریخ : شنبه 9 شهريور 1398
کد 266

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل کیفی آب برای همکاران بهداشت محیط و حرفه ای دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل کیفی آب برای همکاران بهداشت محیط و حرفه ای دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی

مهندس حسنلو: پایین بودن کیفیت آب آشامیدنی همچنان یک تهدید بزرگ برای سلامت انسان محسوب می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز شنبه نهم شهریور ماه کارگاه آموزشی کنترل کیفی آب برای کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی برگزار گردید . در ابتدای این کارگاه مهندس حسین  حسنلو کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی گفـت : فلسفه وجودی برنامه های سلامت محیط براساس پیشگیری اولیه پایه گذاری شده و اگر مبانی بهداشتی آن در آحاد جامعه نهادینه باشد و نظام بهداشتی کشور به عنوان یک اولویت به آن پرداخته و سرمایه گذاری نماید بروز و شیوع طیف وسیعی از بیماریهای واگیر دار از جمله بیماریهای ناشی از آب و غذا کم رنگ تر شده و به جای صرف منابع انسانی ، مالی و ... در زمینه کنترل طغیانها، مجموعه سلامت مجال آنرا خواهد یافت تا به موضوعات ارزشمند تری مانند ارتقای سلامت مردم در تمامی ابعاد بپردازد .مهندس حسنلو در ادامه سخنان خود در خصوص اهمیت تامین آب سالم گفت: پایین بودن کیفیت آب همچنان یک تهدید بزرگ برای سلامت انسان محسوب می شود .کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی در ادامه ضمن تسلیت ایام سوگواری ماه محرم بر تشدید بازرسی کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای  در این ایام از محلهای تهیه و طبخ توزیع مواد غذایی تاکید نمود .در ادامه کارشناسان مربوطه در خصوص کارگاه توضیحات لازم را ارائه نمودند .





  • نوشته شده
  • در شنبه 9 شهريور 1398
  • توسط روابط عمومی
نظرات شما
captcha refresh