تاریخ : شنبه 19 مرداد 1398

سخنرانی معاون امور بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی در مراسم نمازجمعه به مناسبت هفته ترویج تغذیه با شیرمادر

به مناسبت هفته ترویج تغذیه با شیرمادر دکتر رضا جبارزاده معاون امور بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی به عنوان سخنران پیش از خطبه ها در مراسم نماز جمعه این شهرستان سخنرانی نمود.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز جمعه هجدهم مرداد ماه دکتر رضا جبارزاده معاون امور بهداشتی این دانشکده و رئیس مرکز بهداشت شهرستان خوی به مناسبت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر به عنوان سخنران قبل از خطبه ها در مراسم پرفیض نمازجمعه این شهرستان سخنرانی نمود. دکترجبارزاده ضمن تبریک روز خبرنگار و تقدیر و تشکر از زحمات این قشر معزز در رابطه با اهمیت شیر مادر سخنان مبسوطی ارائه نمود و گفت : تصمیم زنان برای شیر دهی فواید زیادی از جمله سلامت شیرخوار ، سلامت مادر شیرده و نیز فواید اجتماعی و اقتصادی برای جامعه به دنبال دارد و تغذیه با شیر مادر نه تنها بعنوان یک انتخاب در شیوه زندگی بلکه بعنوان یک اولویت سلامت جامعه در نظر گرفته می شود . وی در ادامه افزود : اطلاعات گسترده موجود نشان می دهد که بسیاری از بیماریها از جمله عفونتها ، بیماریهای اسهالی ، بیماریهای تنفسی ، سندرم مرگ ناگهانی شیرخوار ، دیابت، چاقی، آسم در کودکانی که در دوره شیرخواری با شیر مادر تغذیه شده اند به دفعات کمتری اتفاق می افتد و وابستگی عاطفی مادر و شیرخوار در طول شیردهی افزایش می یابد و از طرفی تغذیه با شیر مادر سبب تسکین درد در شیرخواران در طول انجام فرایندهای دردناک در آنها می شود. دکتر جبارزاده در ادامه سخنان خود ضمن بیان ایمنی بالای شیرخوارانی که با شیرمادر تغذیه شده اند گفت: شیرمادر کمک می کند تا احتمال ابتلا به بسیاری از عفونتهای نوزاد از جمله عفونتهای گوش، اسهال، عفونت تنفسی ، مننژیت کاهش یابد. دکتر جبارزاده در پایان ضمن توضیح کامل اهمیت شیرمادر برای نوزادان گفت: شیر مادر غذای کامل برای سیستم گوارشی کودک می باشد که لاکتوز ، پروتئین و چربی آن را تشکیل می دهند و به راحتی توسط نوزاد هضم می شود.
گفتنی است تعداد کثیری پمفلت در مورد اهمیت تغذیه با شیر مادر در مراسم نماز جمعه بین نمازگزاران توزیع گردید.

• در شنبه 19 مرداد 1398