تاریخ : دوشنبه 14 مرداد 1398

بازدید مهندس حسینی کارشناس مسئول عمرانی امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور از پروژهای عمرانی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی خوی روز دوشنبه چهاردهم مردادماه ، مهندس حسینی کارشناس مسئول عمرانی امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور به همراه هئیتی از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی و رئیس و مسئولین دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی از پروژهای عمرانی  این دانشکده بازدید نمودند. در این بازدید مهندس حسینی اظهار امیدواری کرد که با همت و تلاش مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولین شهرستانی و همچنین پیگیری های مجدانه رئیس و مسئولین این دانشکده در آینده نزدیک شاهد افتتاح و بهره برداری از پروژه های بیمارستان آیت ا... خویی و کلینیک تخصصی و بخش سرطان خواهیم بود.

• در دوشنبه 14 مرداد 1398