تاریخ : يکشنبه 6 مرداد 1398

برگزاری اردوی فرهنگی زیارتی دانشجویان معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی شهرستان خوی

دانشجویان معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی عازم سفر مشهد مقدس شدند.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی، اردوی فرهنگی – زیارتی مشهد مقدس با حضور 50 نفر از دانشجویان با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی از تاریخ26 تیرماه لغایت 11 مرداد ماه در دو بازه زمانی در دو بخش خواهران (26تیرماه لغایت 1 مردادماه ) وبرادران از 5مردادماه لغایت 11 مردادماه  در حال برگزاری است .
این اردوها طی  مراسم بدرقه رسمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین زینالی مسئول  نمایندگی دفتر نهاد رهبری  در دانشکده و سایر مسئولین  در محل نمازخانه معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی برگزار گردید . در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین زینالی طی سخنانی نکات لازم را در خصوص آداب زیارت و فضیلت زیارت حضرت امام رضا(ع) بیان نمود و از دانشجویان خواست تا از این سفر معنوی حداکثر استفاده را ببرند. در ادامه این مراسم مسئولین معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی  به آداب سفرهای دسته جمعی مخصوصا زیارتی اشاره کردند و گفتند که هدف از برگزاری این اردوها، ایجاد نشاط فکری و معنوی برای دانشجویان و زیارت بارگاه ملکوتی هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام است .
در پایان مراسم بدرقه، دانشجویان با  رد شدن از زیر قرآن کریم راهی این سفر معنوی شدند.

• در يکشنبه 6 مرداد 1398