تاریخ : چهارشنبه 12 تير 1398

راند اول تله گذاری پشه آئدس در مرز رازی از توابع شهرستان خوی جهت مراقبت انسانی و چک حشره شناسی آغاز شد.

با توجه به احتمال انتقال پشه آئدس به کشور، راند اول تله گذاری این حشره جهت مراقبت انسانی در مرز رازی از توابع شهرستان خوی توسط کارشناسان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اجرا گردید.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی با توجه به اینکه پشه آئدس عامل انتقال بیماریهای زیکا، تب دانگ و چیکین گونیا می باشد وهمچنین  با توجه به افزایش تجارت جهانی و تردد به کشورهای آندمیک در جهان در حال گسترش می باشد به همین منظور با توجه به هم مرز بودن شهرستان خوی با کشور ترکیه و باتوجه به احتمال انتقال پشه آئدس به کشور و شهرستان ،  جهت مراقبت انسانی و چک حشره شناسی ، راند اول تله گذاری با حضور خانم دکتر فیروزیان فوکال پوینت علمی برنامه مراقبت آئدس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و کارشناس زئونوز معاونت امور بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی در مرز رازی آغاز گردید و اقدامات لازم در حال اجرا می باشد.

• در چهارشنبه 12 تير 1398