تاریخ : پنجشنبه 30 خرداد 1398

برگزاری جلسه مشترک ستاد اجرایی و نظارت و کاندیداهای پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری شمال استان آذربایجانغربی

جلسه مشترک ستاد اجرایی و نظارت و کاندیداهای پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری شمال استان آذربایجانغربی در سالن EDC دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی برگزار گردید.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز پنجشنبه سی ام خرداد ماه جلسه مشترک ستاد اجرایی و نظارت و کاندیداهای پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری شمال استان آذربایجان غربی با حضور نماینده معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان خوی در سالن EDC دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی برگزار گردید. در این جلسه دکتر مجتبی قمری اصل رئیس هیئت اجرایی انتخابات نظام پرستاری شمال استان آذربایجان غربی توضیحات مختصری در رابطه با انتخابات نظام پرستاری و اهمیت آن ارائه نمود و گفت: کاندیداهای انتخابات نظام پرستاری سعی کنند طبق دوره های گذشته اخلاق و انصاف را مدنظر قرار داده و از تخریب یکدیگر پرهیز نمایند و قبل از موعد مقرر اقدام به تبلیغات نکنند تا انشاا... انتخابات شایسته ای داشته باشیم دکتر قمری اصل در ادامه افزود: کاندیداها پس از انتخاب شدن سعی کنند در حیطه وظایف خودشان فعالیت کنند و از حاشیه ها پرهیز نمایند . در ادامه این جلسه دکتر عادل شهنازی رئیس هیئت نظارت برانتخابات نظام پرستاری شمال استان آذربایجان غربی ضمن بیان قوانین مربوطه و آئین نامه نظام پرستاری در مورد مراحل تایید صلاحیت کاندیداها توضیحات مختصری ارائه نمود و تاریخ و نحوه انتخابات و پیشنهادات خود را برای هرچه بهتر انجام شدن آن بیان نمود و در پایان اعضای هیئت اجرایی و نظارت و کاندیداهای حاضر در جلسه نظرات خود را بیان نمودند.

• در پنجشنبه 30 خرداد 1398