تاریخ : پنجشنبه 30 خرداد 1398

بازدید ناظر منطقه ای طرح کنترل فشار خون از روند فعالیت کارشناسان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی

دکترشعربافی ناظر دانشگاهی قطب 2 کشور از روند فعالیت کارشناسان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی در مراکز و ایستگاههای کنترل فشار خون بازدید نمود
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز سه شنبه بیست وهشتم خردادماه در راستای اجرای طرح کشوری کنترل فشار خون بالا در سطح شهرستان خوی و انجام پایش های دوره ای توسط مسوولین ذیربط وزارتخانه ای و منطقه ای طرح مذکور، دکتر شعر بافی ناظر دانشگاهی قطب 2 کشور از ستاد دانشکده علوم پزشکی خوی و واحد ها و مراکز ارائه دهنده خدمت و ایستگاه های سلامت موقت سطح شهر بازدید به عمل آورده و ضمن ابراز رضایت از عملکرد دانشکده نکته نظرات خود را در جهت هرچه بهتر عملکرد کاربران اعلام نمود.
گفتنی است طرح بسیج ملی کنترل فشارخون از 27 اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با سطح کشور در شهرستان خوی نیز شروع شده است و تا 15 تیر ماه سال جاری ادامه خواهد داشت و همشهریان عزیزگروه هدف می توانند جهت سنجش فشار خون و ثبت در سامانه به مراکز و پایگاهها و خانه های بهداشت و ایستگاههای مستقر در سطح شهر مراجعه کنند یا از طریق سامانه  www.salamat.gov.ir  به صورت خود اظهاری اقدام نمایند.

• در پنجشنبه 30 خرداد 1398