تاریخ : يکشنبه 5 خرداد 1398

برگزاری اولین جلسه ستاد پیشگیری و کنترل بیماریهای روده ای با الویت التور در ستاد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی

اولین جلسه ستاد پیشگیری و کنترل بیماریهای روده ای با الویت التور با حضور مسئولین و متخصصین مربوطه در ستاد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی برگزار گردید.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز شنبه چهارم خرداد ماه با توجه به نزدیک شدن فصل گرما اولین جلسه ستاد پیشگیری و کنترل بیماریهای روده ای با الویت التور با حضور معاونت بهداشتی این دانشکده و متخصصین بیماریهای عفونی و کودکان و تعدادی از کارشناسان دانشکده و بیمارستانهای تابعه در ستاد دانشکده برگزار گردید و در مورد پیشگیری کنترل بیماریهای روده ای مخصوصا بیماری التور بحث و گفتگو گردید.در این جلسه دکتر رضا جبارزاده معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی ضمن با اهمیت شمردن اصل پیشگیری در بیماریها گفت:مراقبت از بیماریهای منتقله از آب و غذا در فصول گرم سال از اهمیت خاصی برخوردار است. وی در ادامه در مورد لزوم هوشیاری تمام بخشهای درمانی و بهداشتی در جهت گزارش دهی سریع و انجام نمونه برداری از گروههای هدف طبق دستورالعمل تاکید نمود.در ادامه این جلسه رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها و کارشناسان مربوطه آمار و عملکرد هر یک از واحدهای درمانی و بهداشتی را به صورت مجزا ارائه نمودند و حاضرین در جلسه نظرات خود را ارائه و برای رسیدن به اهداف مورد انتظار بحث و گفتگو کردند.

• در يکشنبه 5 خرداد 1398