تاریخ : شنبه 4 خرداد 1398

کارگاه آموزشی توجیهی هسته های آموزشی در بسیج ملی کنترل فشار خون بالا برای کارشناسان شمال استان در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی برگزار گردید.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز پنجشنبه دوم خرداد ماه ساعت 8 صبح کارگاه آموزشی توجیهی هسته های آموزشی در بسیج ملی کنترل فشارخون بالا برای کارشناسان و مسئولین  شمال استان آذربایجان غربی با حضور کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی استان ، معاونت بهداشتی خوی، کارشناسان بیماریها و مدیران و مربیان مراکز آموزش بهورزی شمال استان در سالن EDC مرکز آموزش بهورزی خوی برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر ولیزاده معاون اجرایی و رئیس گروه گسترش و هماهنگی شبکه ها در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ضمن خیر مقدم گویی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان در خصوص اهمیت برنامه و هدف از اجرای آن مطالبی ارائه نمود. دکتر ولیزاده ضمن بیان اهمیت موضوع گفت:  هدف از اجرای این بسیج ملی شناسایی بیماران مبتلا به فشارخون بالا وافزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر و پیامدها و همچنین پیشگیری از عوارض این بیماری می باشد. سپس نوریه دلیلی مدیر گروه بیماریهای غیرواگیر در خصوص کلیات برنامه ، نحوه اجرای آن و وظایف مجریان برنامه توضیحات مبسوطی ارائه نمود. در ادامه دکتر پریسا صدیق راد در خصوص تعریف فشارخون و علل ایجاد آن و نحوه اندازه گیری فشارخون توضیحات و راهنمایی های لازم را ارائه نمود. سپس مهندس لیلا خاکزاد نحوه ثبت نتیجه سنجش فشارخون در ایستگاههای سلامت سطح شهر و خوداظهاری در وب سایت Salamat.gov.ir بطور کامل توضیح داد. در ادامه برنامه دکتر رضا جبارزاده معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی نیز اهمیت مشارکت کلیه معاونت های دانشگاه و دستگاههای دولتی و و خوداظهاری را بیان نموده و تأکید کرد که برای اجرای این طرح بسیج همگانی ضروری است. در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد و ارزشیابی بصورت انجام آزمون پیش آزمون و پس آزمون بعمل آمد.

• در شنبه 4 خرداد 1398